Varje år välkomnas några ungdomar att PRAKTISERA hos oss på Dianamar!

Albufeira - Algarve - Portugal

 


Dianamar 
är ett litet familjehotell som
  ägs och drivs av ett par från Sverige, Eva och Mats.

Vårt motto är: 5-stjärnig service och kamratskap. Vi eftersträvar att alltid tillgodose våra gästers olika önskemål och att skapa en god stämning i en miljö där våra gäster känner sig som hemma. 

Med bara 100 meter till stranden är vi ett utpräglat turisthotell. Förutom skandinaver tar vi emot gäster från hela världen.

Vi anordnar då och då fester och sammankomster. Vårt midsommarfirande med smörgåsbord och dans kring midsommarstången är en mycket uppskattad tradition. Vi brukar även ordna andra tillställningar om gästerna så önskar, till exempel vid födelsedagar eller andra jubileer.

Till Dianamar välkomnas varje år någon eller några ungdomar från gymnasiets turistlinje och hotellinje under deras APU. Vi tar också emot praktikanter från eftergymnasiala utbildningar och erbjuder även längre praktikperioder.

Vår ambition som handledare är att praktikanten ska få prova på alla de arbetsuppgifter som finns på ett mindre hotell. Det betyder så klart ”housekeeping” = städning, tvätt och frukostservering. Våra praktikanter får även arbeta med att ta emot bokningar och sköta in- och utcheckning. Alla får även hjälpa till med småreparationer och målerijobb.

Vi erbjuder gratis logi. Boendet för praktikanter innebär att dela rum, badrum och kök med arbetskamrater i vår annexbyggnad. Vi arbetar 40 timmar, fem dagar i veckan. Det finns ett kök i annexet och praktikanter sköter där sin egen mathållning.  

Vi välkomnar lärare eller annan av skolans personal att om möjligt besöka oss på plats i Portugal.  

Är du intresserad av praktikplats i en skötsam och familjär miljö, hör då av dig med e-post eller skriv ett brev eller ring till  Eva och Mats:

Dianamar
Rua Latino Coelho 36

8200-150 Albufeira
Portugal

Telefon: +351-964 183 596
Fax: +351-289 513 409
E-post: info@dianamar.com